В Луцьку вчили досліджувати родовід

16.09.2019 14:13   Опубліковано : Тетяна Яцечко-Блаженко
Джерело: TeNews

14 вересня в Галереї «ART GALLERY» Центрального універмагу міста Луцька відбувся тренінг із генеалогії на тему: «Як і для чого досліджувати власний родовід».

Учасники заходу дізналися, як можна самостійно здійснювати пошук інформації в архіві та інтернет-архівах стосовно дослідження власного родоводу.

Гості засвоїли інформацію щодо того, що таке ДНК-тест з етнічного походження, як його здавати, та яку інформацію він може надати.

Спікером заходу була Тетяна Яцечко-Блаженко, історик, генеалог, дослідник історії Волині. Організатором заходу є Дмитро Зінько, куратор проекту «ART GALLERY».

На майстер-класі, учасники заходу дізналися, як можна самостійно здійснювати пошук інформації в архіві та інтернет-архівах стосовно дослідження власного родоводу.

Також, наочно побачили на прикладі: як створювати власне дерево роду і отримали інформацію від спікера заходу, стосовно того, яку програму слід для цього використовувати.

Гості заходу залишилися задоволеними, адже отримали відповіді на усі важливі запитання після основної частини тренінгу.

Для усіх учасників тренінгу було розіслано презентації з викладеною інформацією.

Гості заходу залишилися задоволеними, адже отримали відповіді на усі важливі запитання після основної частини тренінгу. Наступний тренінг відбудеться через місяць. Слідкуйте за анонсами.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Джерело фото: https://www.facebook.com/Cymlutsk/


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews