Рівненських рятувальників привітали з професійним святом

16.09.2019 15:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Рятувальників Рівненщини привітали напередодні професійного свята. Урочистості відбулись на території державної пожежно-рятувальної частини Рівного.

«Державна служба з надзвичайних ситуацій України має найвищий рівень довіри населення. І це не простий рейтинг, це сповнення поваги до самопожертви, яку ви проявляєте, - звернувся до особового складу голова Рівненської ОДА Віталій Коваль. – Це найвища оцінка вашої гуманної та небезпечної роботи. Дякую за високий професіоналізм, героїзм та мужність».

Підчас спілкування із особовим складом ГУ ДСНС в Рівненській області, голова ОДА запевнив, що взаємодія служби з облдержадміністрацією буде збережена, а попередні позитивні ініціативи продовжуватимуться. Віталій Коваль вручив рятувальникам Почесні грамоти ОДА, а також сертифікат на отримання пожежно-рятувального обладнання.

Керівник ГУДНСН в Рівненській області Сергій Крук подякував за підтримкуслужби усіма гілками влади, а підрозділу – за самовідданета професійне виконання службових обов’язків.

Підчас урочистостей рятувальники отримали медалі за жертовність, відомчі відзнаки ДНСН України та МВС, почесні грамоти. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час виконання обов’язків на Сході України.

Для присутніх представили зразки сучасної пожежно-рятувальної техніки.

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews