Водій легковика загинув неподалік Львова унаслідок зіткнення з автобусом

17.09.2019 13:21   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

16 вересня o 23.30 на трасі між Ременовом і Жовтанцями зіткнулися легковик «Ford» та автобус.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й розповіли: «Водій легковика «Ford» помер на місця пригоди, в автобусі всі живі», пише - Щоденний Львів.

У Головному управлінні поліції у Львівській області уточнили: « Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 вересня близько 22.20 на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк» неподалік села Ременів Кам’янка-Бузького району. Зіткнулись автомобіль «Кіа Каренс», яким керував 47-річний мешканець райцентру та маршрутний автобус «БАЗ» сполученням Львів-Радехів, за кермом якого перебував 52-річний житель Радехова».

«На момент зіткнення у салоні автобуса перебував водій та п’ятнадцятеро пасажирів. Внаслідок зіткнення водій легковика отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Водій та один з пасажирів автобуса також отримали травми та були доставлені у лікарню», – поінформували також в обласному управлінні поліції.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів