«Працюєте, аби допомогти людям»: у Тернополі рятувальники відзначають професійне свято

17.09.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 17 вересня, відзначають своє професійне свято. Урочистості провели біля каплиці, яка знаходиться на території обласного Управління ДСНС.

У професійне свято, окрім спільної молитви за мир та добробут в країні, також нагородили відзнаками кращих працівників служби.

«Тут зібралися кращі керівники та кращі працівники. Вас об’єднала дуже важлива, благородна та, водночас, складна, професія. У час надзвичайних ситуацій ви пліч-о-пліч працюєте, аби допомогти тим людям, які цього потребують. Саме тому людська вдячність вам безмежна!», — зазначив т.в.о. Іван Крисак.

Також, вогнеборці вшанували тих, хто віддав життя та здоров’я у боротьбі з пожежами та надзвичайними ситуаціями. Урочисто піднесли квіти до меморіального комплексу «Жертвам Чорнобильської катастрофи та ядерних випробувань», барельєфу ветерану пожежної охорони, учаснику ліквідації аварії на ЧАЕС Леоніду Кудринському та барельєфу Ростиславу Манащуку.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews