На Прикарпатті водій збив велосипедиста – чоловік помер

17.09.2019 16:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Галицький кореспондент

У понеділок, 16 вересня, близько 22:30  між населеними пунктами Богородчани та Лисець Тисменицького району трапилася аварія, пише - Галицький кореспондент.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 19-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat», рухався у напрямку Івано-Франківська. На проїзній частині своєї смуги руху під час роз’їзду із зустрічним автомобілем лівою передньою частиною вчинив наїзд на 55-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП велосипедист від отриманих травм помер у Богородчанській центральній районній лікарні. Водій автомобіля – тверезий.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини та причини ДТП.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент