В Бучачі місцевий чиновник їздив містом в авто напідпитку

17.09.2019 22:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Повідомлення про те, що містом рухається авто, водій якого, ймовірно перебуває у нетверезому стані, поліцейські отримали від громадського активіста. Вказаний транспортний засіб зупинили патрульні.

Показати документи на право керування автомобілем водій категорично відмовився. Крім цього, у кермувальника поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти освідчення на місці або у медзакладі, проте чоловік відмовився і поводився зухвало. На зауваження поліцейських не реагував і почав втікати.

Згодом правоохоронці встановили особу порушника. Виявилось, що це керівник одного з державних підприємств району.

Щодо чоловіка поліцейські склали адмінпротокол за двома статтями  КУпАП: за ч 1 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) та ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та винесли адмінпостанову за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews