Мешканець Тернопільщини вбив молоду дівчину на очах у друзів

18.09.2019 00:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Тернопільщина оговтується від новини про вбивство 18-річної жительки села Воля Теребовлянського району. Загибла кілька років зустрічалася зі своїм вбивцею, - розповідають у поліції.

Дівчина навчалась на другому курсі одного з Тернопільських вишів. Того дня 14 вересня студентка приїхала на свято до села. Була разом із хлопцями та дівчатами. Коли юнаки відійшли від подруг, до їхньої знайомої підбіг чоловік і почав кричати, а тоді витягнув ніж та бив дівчину ним. Йому намагався перешкодити один із хлопців, нападник поранив і його, а тоді зник у невідомому напрямку.

Дівчині 34-річний чоловік завдав близько 30-ти ударів ножем, вона померла дорогою до лікарні. Життю пораненого хлопця нічого не загрожує.

Зі своїм вбивцею загибла не спілкувалася протягом трьох тижнів. Після скоєного нападника над ранок розшукали поліцейські. Він переховувався у лісосмузі. Одна з версій вбивства, яку розглядають правоохоронці – ревнощі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews