5 стереотипів про чоловіків, в які вірять жінки

18.09.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: lady.tochka.net

Ми не раз говорили про стереотипи про жінок, в які вірять чоловіки, і всіма силами намагалися ці стереотипи розвінчати. Суспільство часто вішає ярлики на оточуючих, це сприяє поширенню думок, які не зовсім відповідають дійсності.

Поки з кожної праски доноситься, що ні чоловіки, ні жінки нікому нічого не винні, а рівноправність стає не просто трендом, схожим на авокадо-тости на сніданок, стереотипи продовжують жити в наших головах. Для того, щоб простіше і вільніше ставитися до оточуючих, необхідно повірити в те, що всі ми дійсно різні і розвіяти останні сумніви.

1. Чоловіки не хочуть одружуватися

Якби можна було стверджувати, що заводити сім'ю хочуть тільки жінки, то інститут сім'ї зламався б ще багато років тому. Просто тому, що ніяких весіль і не було б.

Ми впевнені, що чоловік, який все-таки вирішує пов'язати себе узами шлюбу з жінкою, не завжди знаходиться по дією гіпнозу або привороту.

2. Чоловікам потрібно нагулятися

Не всі чоловіки гравці, ти знала про це? Не кожен веде зошит, в якому записує всі свої перемоги (назвемо жінок, чиїх імен він не пам'ятає, перемогами). Це означає, що не кожному хлопцеві властиво залицятись до дівчат, тусити по самих злачних місцях міста і сприймати серйозні стосунки як позбавлення прав і свободи. Так-так, уявляєш?

3. Чоловікам важлива тільки краса

Примітивний стереотип, який кожен день розбивають ті парочки, яких ти бачиш в кіно, на пероні в метро, ​​а особливо в романтичних комедіях. Краса - суб'ектівна, чоловіки - суб'єктивні, любов тільки до зовнішності - не в тренді.

P.s. Насправді, ти повинна бути ідеальною в усьому, щоб влаштовувати хоч кого-небудь. Одного лише красивого личка завжди замало.

4. Чоловіки не розмовляють з жінками (особливо, якщо у них вже був секс)

Він дійсно не зрозуміє твого дивного бажання обговорювати відтінок комбінезона на випадковій панночці, що йде поруч по зебрі. Але повір, в нинішній час розмовляти з чоловіками стало набагато простіше: вони дійсно вміють чути, ініціюють діалог і готові прислухатися до твоєї думки. Ти ж не дружина поважного пана в далеких 60-их.

5. Чоловікам потрібний тільки секс

Якщо ти вважаєш, що жінки люблять секс менше - ти помиляєшся. Просто чоловіки не бояться ініціювати секс і частіше відкрито говорять про свої бажання/наміри жінці. Він так само хоче, щоб ти була його спорідненою душею, а поневіряння по Тіндеру нарешті закінчилися. Але ти - не вона.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lady.tochka.net