Депутати Тернопільщини створили у Верховній Раді міжфракційне об’єднання

18.09.2019 22:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: МедіаТОР

Міжфракційне депутатське об’єднання «Тернопільщина» створили у Верховній Раді, – передає кореспондент «РБК-Україна».

Об’єднання створили з метою покращення співпраці між депутатами, які мають стосунок до Тернопільщини.

До нього увійшли Ігор Василів, Іван Калаур, Людмила Марченко, Володимир Гевко, Андрій Богданець, Святослав Юраш (фракція «Слуга народу»), Іван Чайківський і Тарас Батенко (депутатська група «За майбутнє»), Микола Люшняк (позафракційний), Степан Кубів і Олег Синютка («Європейська Солідарність»), Володимир Цабаль («Голос»).

У заяві від депутатів Голові ВРУ Дмитру Разумкову йдеться:

«Ми, народні депутати України, що підписалися нижче, з метою створення тісної комунікації депутатів, що представляють не тільки Тернопілля, а й Західну Україну в цілому, заявляємо про створення міжфракційного депутатського обʼєднання «Тернопільщина». Історично склалося, що соціумний зріз та інтереси населення західної території України у певному виразі відрізняються від стилю життя громадян центру та сходу, а саме: чітко виражена історична автентичність, нерозривний зв’язок повсякдення з традиціями, віруваннями, релігії».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: МедіаТОР