4 найпоширеніші жіночі помилки у відносинах

19.09.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: tochka.net

Якісні стосунки - ретельна робота двох партнерів. Коли між закоханими трапляються конфлікти, найчастіше, кожен починає звинувачувати один одного, знімаючи частку відповідальності з себе. Щоб такого не сталося, над стосунками потрібно працювати. Експерт гостросоціального ток-шоу "Один за всіх" на СТБ, фізіогноміст і психолог Тетяна Ларіна у своєму блозі розповіла, з якими найпоширенішими жіночими помилками у стосунках зустрічалася за роки своєї професійної практики.

Варто пам'ятати, що в більшості випадків у кризових ситуаціях винні обидва. Проте, за словами Тетяни Ларіної, виділити часті жіночі помилки все ж можна.

Тетяна ЛарінаТетяна Ларіна © прес-служба каналу СТБ

1. "Я сама", або прагнення до лідерства.

Жінка, яка не довіряє своєму чоловікові, яка не делегує завдання, намагається змагатися і доводити свою силу і успішність, починає переймати на себе всі чоловічі обов'язки. Вона пригнічує його. Після цього - скаржиться на чоловічу слабкість і на те, що благополуччя сім'ї лежить на жіночих плечах. Щоб цього не допустити, не варто звалювати на себе всі сімейні зобов'язання.

2. Тотальний контроль. 

Цей пункт тісно пов'язаний з попереднім. Дівчата нерідко вважають, що чоловік не здатний розібратися з чимось самостійно. Вони вирішують за нього проблеми і завдання, контролюють кожен крок. Звичайно, все це відбувається з благими намірами. Але далі жінка починає порушувати особисті кордону партнера, заповнювати собою його простір, вказувати, як і що йому слід робити, з ким спілкуватися, а з ким - ні.

3. Жалість по відношенню до чоловіка. 

Шкодуючи чоловіка, ви показуєте свою невпевненість в ньому. Так ви знижуєте самооцінку свого обранця. Не варто забувати, що жалість і підтримка - різні речі.

4. Бажання переробити партнера. 

У кожного з нас є своє "Я", велика помилка намагатися підлаштувати партнера під себе або думати, що саме з вами він стане іншим. Само собою, кожна людина може розвиватися, вчитися, застосовувати нові навички та знання на практиці. Але варто бути чесним з собою і відповісти на питання відразу, чи готові ви прийняти людину такою, якою вона є.

Стосунки - це постійна робота над собою. Для того, щоб стати дійсно близькими людьми, варто поважати один одного, довіряти, не порушувати особисті кордони та інтереси.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tochka.net