У Рівному представили проєкт ЄC/ПРООН «HOUSES»

19.09.2019 10:16   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Наприкінці літа, 30 серпня, до Рівного завітала делегація колег з Житомира та Нетішина у рамках ознайомчого візиту проекту ЄC/ПРООН "HOUSES", до організації якого також долучилися регіональні консультанти IFC та ГО "Ресурсний центр підтримки ОСББ Рівненщини".

Приводом для зустрічі представників ОСББ-спільноти та місцевої влади з 3-ох міст стало бажання ближче познайомитися, поділитися досвідом упровадження житлової реформи, досягненнями та рецептами успіху в роботі ОСББ, а також - порадіти за своїх колег та отримати порцію натхнення.

Про власне бачення, роль житлової реформи та успіхи Рівного гостям повідав сам міський голова Володимир Хомко, а його заступник Сергій Васильчук докладно розповів про діючі програми, які ефективно стимулюють мешканців з одного боку - до самоуправління в будинках, з іншого - до розумної енергоощадності.

Завдяки активності учасників та фаховості спікерів діалог вдався надзвичайно жвавим та практичним! На завершення гості відвідали три будинки у Рівному, закріпивши свої позитивні враження від поїздки.

За матеріалами Рівненського обласного ресурсного Центру сталого розвитку ПРООН


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews