На масштабний турнір до Тернополя приїхали борці з шести країн

20.09.2019 11:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Спортсмени України, Сербії, Греції, Угорщини, Румунії та Молдови з’їхалися до Тернополя з нагоди 50-річчя з дня заснування дитячої юнацько-спортивної школи з греко-римської боротьби. За першість у Всеукраїнському турнірі пам'яті Петра Шулька боролись шість команд. Лідерами стали борці з Румунії, друге місце вибороли учасники з Угорщини, а третю сходинку посіли тернопільські спортсмени, повідомляє Т1 Новини.

У третьому етапі Ліги Європи з греко-римської боротьби взяли участь юнаки від 12 до 15 років – шість команд по 12 учасників. Міша Гуцо приїхав до Тернополя з Молдови. Хлопець не отримав перемоги, натомість здобув величезний досвід. Від рівня організації змагань юнак у захваті.

У турнірі загалом взяли участь 170 учасників, кожен з них проходив кілька сутичок, за результатами яких визначали переможця. Тернопільську команду представляли 30 учасників.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини