На Тернопільщині страшне ДТП: п’яний кермувальник травмував своїх дітей

20.09.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 В селі Бирків, 19 вересня, сталося ДТП — п’яний водій врізався у вантажівку, яка була припаркована на узбіччі проїзної частини. В машині, окрім водія, була його сім'я, а саме: двоє малолітніх дітей та дружина.

Як повідомляє поліція, у чоловіка в крові виявили 1,89 проміле алкоголю. Він цілий день випивав, а потім, в стані алкогольного сп'яніння, з сім'єю поїхав у гості в сусіднє село, де також прикладався до чарки. Після закінчення гулянь, повертаючись додому, жінка сіла поруч з кермувальником, а малолітніх дівчаток тримала у себе на колінах. Їхавши додому, в селі Бриків, водій врізався в припарковану вантажівку.

В результаті аварії, найбільше травм отримали діти та дружина водія. У п'ятирічної дівчинки відкритий перелом стегна, у її чотирирічної сестри закрита черепно-мозкова травма та струс, а в матері — закритий перелом гомілки.

До слова, чоловіка уже позбавляли водійських прав за водіння в нетверезому стані.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews