Від початку року в аваріях на дорогах Тернопільщини загинуло 68 людей

20.09.2019 22:13   Автор : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

В області за цей час сталося понад 1600 дорожньо-транспортних пригод. З них 350 – аварії з постраждалими, в яких 453 людини отримали травми, 68 – загинули. Про це під час брифінгу розповів заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області Юрій Бучковський.   

Серед основних причин ДТП – порушення правил маневрування та проїзду перехресть, перевищення швидкості, недотримання дистанції. Частими були випадки, коли водії перебвали за кермом у нетверезому стані чи «під кайфом». За такі правопорушення поліцейські склали майже 2 тисячі адмінпротоколів.

До проведення рейдів на дорогах та патрулювань поліцейські пропонують долучатись і представникам ЗМІ. «Це будуть спільні мобільні екіпажі, до яких входитимуть працівники управління превентивної діяльності, патрульної поліції, роти поліції особливого призначення», - каже Юрій Бучковський.

Крім цього з 1 жовтня на території краю триватиме двомісячник безпеки дорожнього руху. Патрульні проведуть додаткові обстеження доріг, внесуть зміни в організацію дорожнього руху, відстежуватимуть швидкісний режим на найбільш аварійних ділянках.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews