Коли тернополянам можна відключатися від централізованого опалення?

21.09.2019 14:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Місто

Вступив у дію новий порядок відключення споживачів від систем централізованого опалення та гарячого водопостачання, з яким варто ознайомитися тернополянам.

Відтепер у міжопалювальний період, але не пізніше, ніж 01 вересня, власники (співвласники) будівель зможуть відключитися від централізованого опалення та/або гарячого водопостачання.

Якщо ж власник квартири чи нежитлового приміщення захоче відокремити (відключити) від ЦО та ГВП і приєднати до системи індивідуального теплопостачання лише свою квартиру (чи нежитлове приміщення) у багатоквартирному будинку, приєднаному до ЦО та ГВП,  то тепер зробити він це зможе, якщо не менше як половина квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку є відокремлена (відключена) від ЦО та ГВП.

Відокремлення (відключення) квартири чи нежитлового приміщення від ЦО та ГВП здійснюється у міжопалювальний період не пізніше ніж 01 жовтня у спосіб, що не перешкоджає постачанню теплової енергії та гарячої води до інших квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку, приєднаних до ЦО та ГВП.

Розглядом усіх питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення та постачання гарячої води займатиметься постійно діюча комісія, склад якої буде затверджений рішення органу місцевого самоврядування.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто