Наймасштабніше спортивне дійство року: У місті стартував Frankivsk Half Marathon’19

22.09.2019 12:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо

Сьогодні, 22 вересня, в Івано-Франківську стартувало наймасштабніше спортивне дійство року - Frankivsk Half Marathon’19.

Для участі у забігу до Івано-Франківська прибули учасники з Данії, Польщі, Молдови. Загалом майже півтори тисячі бігунів. Окрім іноземців до нашого міста з'їхались бігуни із 60 міст з різних регіонів України. Загалом на участь в Frankivsk Half Marathon’19 зареєструвалися більше ... учасників, пише - Бліц-Інфо.

Найпершими дистанції на 1000, 500 та 100 метрів з самого ранку бігли діти. Найменшому учаснику було всього 1 рік і 4 місяці. За словами батьків це вже третій його забіг. Опісля добре розімнувшись стартували дорослі бігуни.

Дистанції різні: хтось біжить півмарафон - 21 кілометр 97,5 метрів, хтось 10 кілометрів, а хтось – 5 чи естафету. Трохи пізніше у рамках півмарафону проведуть благодійний забіг на 5 км, кошти від реєстрації на який спрямують на допомогу хворим дітям.

За словами організатора марафону Ігоря Крицака, цьогоріч більшість учасників - це гості з інших міст. 

«Через півмарафон ми хочемо надихати людей до занять спортом, до здорового способу життя, брати безпосередню участь у трасформації людей, робити їх  успішними красивими та здоровими», - каже Крицак.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо