Рівненські рятувальники здобули бронзу на міжнародних змаганнях

23.09.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

Рівненська команда Рівне 112 гідно представила Рівненського гарнізону ДСНС на Міжнародних змаганнях «Найсильніший пожежний-рятувальник. Київ-2019».

Рівненська команда Рівне 112 посіла почесне ІІІ-тє загальнокомандне місце на Міжнародних змаганнях «Найсильніший пожежний-рятувальник. Київ-2019».

Нагадаємо, що впродовж 21-го та 22-го вересня на столичному Хрещатику кияни та гості міста стали свідками захопливої боротьби між двадцяти однією командою рятувальників зі всієї України і команд з Білорусії, Польщі та Литви.

У тандемі наші Роман Сильчук та Ігор Поліщук впевнено зайняли І-ше місце, а в командній естафеті рівняни вибороли золото.
Загалом трійка лідерів розподілилась наступним чином: І місце - команда з Республіки Білорусь, ІІ місце – київські вогнеборці і бронзу отримали наші рівненські рятувальники.

Дякую усій команді Рівне 112 за волю до перемоги, високі спортивні результати та гідне і дуже сильне представлення Рівненського гарнізону ДСНС на змаганнях Міжнародного рівня.

Окремо дякуємо київським колегам за високу організацію змагань такого потужного рівня та справжню київську гостинність.
Разом ми сила!!! Рухаємося лише вперед!!! Слава Україні!!!

null
null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини