У Рівному розпочався Європейський тиждень спорту

24.09.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Рівненська Обласна Рада

В рамках проекту НОК України #OlympicLab, до учнів ЗОШ  №16 завітали Світлана Станко та Ольга Котовська, відомі спортсменки Рівненщини, майстри спорту України міжнародного класу з легкої атлетики та учасниці ХХХІ літніх Олімпійських ігор.

Другий рік поспіль в кінці вересня в Україні, як і ще в 40 країнах, стартує Європейський тиждень спорту. Рівненщина також активно долучається до найрізноманітніших активностей в підтримку ідей європейської інтеграції у сфері спорту.

Справжнім святом розпочався тиждень у дітей Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №16 Рівненської міської ради. В рамках проекту НОК України #OlympicLab, до них завітали Світлана Станко та Ольга Котовська, відомі спортсменки нашого краю, майстри спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниці ХХХІ літніх Олімпійських ігор (м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія) 2016 р. На зустрічі також були присутні студенти та викладачі Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука.

Під час спілкування відомі спортсменки розповіли про свої здобутки, волонтерську діяльність, провели руханку та відповіли на  запитання присутніх.

Окрім знайомства з титулованими атлетками, усі охочі мали можливість взяти участь у «Фестивалі здорового способу життя», який для них організували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Змагання відбувались як у командних естафетах, так і в індивідуальних конкурсах. Таким чином всі учасники долучились до масштабного флешмобу #5minChallenge, що проходить в рамках Європейського тижня спорту.

А для найкмітливіших була проведена ще й інтелектуальна вікторина про Олімпійський рух в Україні та успішних спортсменів-олімпійців. В Рівненській області проект #OlympicLab реалізовується Відділенням НОК України в Рівненській області за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

null
null

За матеріалами http://oblrada.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненська Обласна Рада