Хто сказав що риболовля – не спорт?

6 жовтня відбудеться значуща подія в риболовному житті: Другий Кубок Тернопільської області з лову хижої риби спінінгом з берега.

25.09.2019 08:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Хто сказав що риболовля – не спорт? Спорт! Ще й який! На сьогодні це той вид спортивних змагань, який в Україні стрімко розвивається, доступний кожному, має безліч дисциплін та за видовищем часто не поступається таким динамічним та класичним для нас видам спорту як наприклад футбол чи бокс. Не вірите?

А ви спробуйте відвідати хоча б одні рейтингові обласні змагання з ловлі риби, комерційний турнір або просто фестиваль в своєму місті і переконатись на свої очі. Вибирайте своїх фаворитів та вболівайте, адже підтримка тут не менш важлива, аніж в інших видах спорту. Бо ж це спорт!

До речі, вже зовсім скоро – 6 жовтня в Тернопільській області відбудеться значуща подія в риболовному житті області. Цікаво? На берегах водойми в с. Романівка Теребовлянського району, якою опікується місцева громада рибалок, відбудеться Другий Кубок Тернопільської області з лову хижої риби спінінгом з берега. 

Своє вміння з лову хижих риб будуть показувати команди з нашої області, а також гості. Кубок є відкритим, тому кожен бажаючий може пройти реєстрацію та взяти участь. Це далеко не перші змагання подібного формату, які відбуваються на водах нашого краю. Так тільки в цьому році це будуть вже треті рейтингові змагання з берегового спінінгу під егідою Тернопільської Обласної Федерації Риболовного Спорту (ТОФРС). А скільки їх ще було в інших дисциплінах: фідер, поплавок, спінінг-човен, мормишка…

Для чого це все організовується? По-перше, це насправді крутий вид спорту, де присутній азарт і потрібні постійні тренування, аби досягти успіху. О, а ви знали, що тут також можна отримати спортивні розряди? Так, між іншим… По-друге, спорт риболовний пропагує збереження, відновлення та бережливе ставлення до природи, зокрема до рибних ресурсів. По-третє, спорт – це завжди круто і здорово. 

Чому риболовний спорт розвивається в Україні? В нашій країні ловля риби має чи не більше шанувальників, аніж футбол, за яким слідкують мільйони. Тому змагання серед рибалок цікавлять дуже багатьох. Саме тому в ці спортивні дисципліни долучається все більше і більше спонсорів. Саме тому відбувається все більше змагань різного типу: від простих фестивалів для любителів і до великих комерційних дійств. Саме тому про успіхи наших збірних, а вони просто космічні практично в кожній дисципліні, все частіше можна почути в медіа. 

Отже, якщо ви цікавитесь ловлею риби, зверніть увагу на змагання. Якщо навіть не як учасник, то як глядач і вболівальник. Це цікаво і азартно! Риболовля – це спорт!

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews