У Тернополі сильніші борці із різних країн змагались, перемагали та смакували квасом від «Опілля»

29.09.2019 15:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Кращі вільні борці з України та з-за кордону зустрілися в Тернополі на одному килимі на масштабному VІI-му відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед кадетів та молодших кадетів 2004-2008 р. н. «Кубок голови м. Тернополя - 2019». Грандіозні змагання не залишили поза увагою і корпорацію «Опілля», від якої судді та окремі учасники турніру отримали подарунки – продукцію.

Понад 250 учасників з різних міст України, а також із чотирьох країн зарубіжжя – Угорщини, Румунії, Молдови, Білорусії упродовж двох днів – 27-28 вересня 2019 року боролися за звання сильнішого.

null

Як розповів суддя міжнародної категорії Сергій Цимбал, з кожним роком традиційні турніри з вільної боротьби у Тернополі стають більш видовищними.

– Серед учасників змагань – кадетів та молодших кадетів гідно виступили і вільні борці з Тернополя. Так, протягом двох днів тут змагалося двадцятеро тернопільських спортсменів від КДЮСШ №1 та десятеро від обласної ДЮСШ з літніх видів спорту. Наші борці гідно виступили на килимі, показавши неабияку силу, витримку та майстерність. Серед тернополян є і переможці. Так, треті місця мають: Юрій Беліченко та Давид Дедів. Хлопці змагалися у віковій групі 2004-2006 р. н. Тренуються у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі №1 Тернополя.

Велику подяку висловлюю дирекції корпорації «Опілля», зокрема директору Володимиру Гульовському за те, що пригостили наших дітей смачним квасом. Від підприємства ми отримали декілька ящиків продукції цієї торгової марки – пиво та квас. Так, мали чим пригостити міжнародних спортсменів – команди з-за кордону спробували добрий квас. Тренерам, суддям також дісталися освіжаючі напої, — розповів  Сергій Цимбал.

Суддя зазначив, що навіть незначна підтримка з боку небайдужих до спорту меценатів додає наснаги учасникам та організаторам змагань.

null

Вболівав за тернопільських вільних борців і директор «Опілля» Володимир Гульовський:

– Вільна боротьба, разом із греко-римською, – одні з найбільш популярних спортивних  єдиноборств у нашому місті. Борці з Тернопільщини неодноразово долучаються як до всеукраїнських, так і міжнародних змагань та неодноразово привозять в рідну область грамоти й медалі. Такі масштабні змагання з боротьби, які щорічно відбуваються у нашому місті, показують, що Тернопіль – сильний у цьому виді спорту. Що тут працюють люди, яким вистачає сили, впевненості й ресурсів, щоби проводити такі грандіозні заходи. А ми завше готові надати підтримку організаторам, тренерам, спортсменам, аби показати, що також уболіваємо за єдиноборства у місті.

Пресслужба Пивоварні «Опілля»


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews