Тернопільські священники УГКЦ проти ФК «Вставай Сонце»: відбудеться чотирнадцять товариська гра

01.10.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 1 жовтня, на штучному майданчику Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 відбудеться чотирнадцять товариська гра між збірними Тернопільські священники УГКЦ та ФК «Вставай Сонце». Матч присвячений міжнародному Дню музики, який заснували на 15-й Генеральній асамблеї IMC у Лозанні в 1973 році.

Як зазначають організатори, спеціальними гостями будуть Михайло Піняга — священик, відповідальний за відділ душпастирства спорту Теропільсько-Зборівської Архієпархії УГКЦ та Микола Бурий Миколай Бородатий - головний спеціаліст з питань фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Сам же матч, за регламентом, триватиме: перша частина - 2-тайми по 20 хв, та друга частина — пробиття пенальті. Судити турнір буде співорганізатор матчів, ініціатор та наставник "Ветерани Патріотам ", волонтер, ветеран війни на Сході капітан Mamont Roma заступник начальника ДНЗ Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

До слова, уже традиційно, між матчами, проведуть багато конкурсі та розіграють призи, зокрема, від традиційного спонсора тернопільська пивоварня Опілля.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews