Депутати-свободівці організували справжнє свято для тернополян

У суботу, 30 вересня 2019 року з ініціятиви депутатів Тернопільської міської ради від ВО «Свобода» Назарія Редькви, Олега Шморгая та Андрія Стукала організовано й проведено справжнє свято для тернополян і, зокрема, мешканців масиву Східний. Захід відбувся на центральній площі бульвару Данила Галицького.

Різноманітні дитячі атракціони, величезна надувна гірка, виставка старовинної і сучасної зброї, аквагрим, виступ музичного гурту та багато иншого очікувало на тернопільців і мешканців масиву Східний у цей день.

«На мою думку, відповідні заходи слід проводити якомога частіше і залучати до проведення та участі не лише діток, а й старше покоління», – зазначив голова фракції ВО «Свобода» у Тернопільській міській раді Назарій Редьква.

«Це справжня, щира й неприхована радість від буденної рутини для малечі та їхніх батьків. Свято не лише для мешканців масиву Східний, а й для усіх тернопільців!» – підкреслив депутат Тернопільської міської ради від ВО «Свобода» Олег Шморгай.

«Окремо хочеться подякувати усім, хто долучився до організації та проведення цього заходу, зокрема, Тернопільській міській громадській організації ВГО «Сокіл». Приємно вражений, що у цей день радість свята розділила велика кількість людей. Надалі ми регулярно проводитемо такі заходи», – зауважив депутат Тернопільської міської ради від ВО «Свобода» Андрій Стукало.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"