У Рівненській області припинили роботу 135 «тіньових» заправок

02.10.2019 21:21   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Мобільні групи з виявлення нелегальної діяльності автозаправних станцій продовжують працювати в області. Зокрема, їх представники виявили та задокументували факт роботи «тіньової» АЗС у місті Дубно.

За порушення порядку провадження господарської діяльності поліцейські склали адміністративний протокол. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

В області виявлено та припинено діяльність 135 «тіньових» заправок. Поліцейські територіальних відділів та відділень поліції припинили діяльність 23 незаконних АЗС, решта – перестали функціонувати самостійно, за результатами здійснення роз’яснювальної та профілактичної роботи.

Загалом за результатами перевірок мобільних груп поліцейські оформили 20 адміністративних матеріалів, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за чотирма фактами.

За матеріалами РОДА

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews