Грандіозний «Суперкубок Опілля» з футзалу розіграють 40 команд на 12-ти спортмайданчиках Тернополя (Відео)

Наживо: прес-конференція та жеребкування першого Міжнародного турніру з футзалу в Тернополі.

03.10.2019 14:17   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Пресслужба Пивоварні «Опілля»

Масштабний міжнародний турнір «Суперкубок Опілля» з футзалу Тернопіль прийматиме цими вихідними, 5-6 жовтня. Гра відбудеться на 12-ти спортивних майданчиках міста за участю близько 40 команд.

До грандіозного турніру з міні-футболу долучаться учасники з різних міст України та з-за кордону. Перед стартом відбудеться жеребкування, після чого учасників розподілять по групах.

У фіналі змагань переможців нагородять медалями та грамотами, а чемпіони отримають головний Суперкубок. Додатково учасники отримають символічні подарунки від партнерів турніру.

Як сподівається директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка, гра в Тернополі буде видовищною та пройде на високому рівні.

«Опілля» вже не один рік підтримує різні види спорту в місті, особливо ті, що останнім часом активно розвиваються та стають більш популярними. Саме футзал, як і футбол, може збирати в Тернополі вболівальників, що ми, сподіваюся, побачимо на цих вихідних. На «Суперкубку Опілля» зберуться сильні та амбіційні команди, які влаштують насичені футбольні баталії. А наша справа - добре вболівати за спортсменів та підтримати їх призами, - зазначив директор з маркетингу.

Наживо: прес-конференція та жеребкування першого Міжнародного турніру з футзалу в Тернополі.

null

null

null

null

null

null

null

null

null


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Пресслужба Пивоварні «Опілля»