Учні другого класу завітали до рівненських поліцейських

04.10.2019 11:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Учора, другого жовтня, до поліції завітали учні другого класу Рівненської гуманітарної гімназії. 

Діти та представники батьківського комітету Рівненської гуманітарної гімназії другого жовтня завітали до Рівненського відділу поліції, де мали змогу побачити, в яких умовах працюють поліцейські.

Біля адмінприміщення відділу кожен другокласник мав змогу відчути себе поліцейським, адже їм дозволили посидіти за кермом службового авто, ввімкнути звукові сигнали та проблискові маячки.

А далі на школярів чекала «бесіда» із кінологинею Ритою Семенчук, яка розповідала, чому навчають і що вміють службові собаки, а її вихованка, бельгійська вівчарка Малинка радо демонструвала свої навики та вправність.

Роман Кроль — президент бійцівського клубу «Ліга Чемпіонів» та тренер із кікбоксингу чекав дітей у приміщенні спортзалу обласної організації «Динамо». Тут усі бажаючі могли сфотографуватися зі спортсменом та його нагородами.

Далі двері перед школярами відкрило і обласне управління поліції. Спочатку гості побачили, як працюють оператори спецлінії «102», де реєструють та опрацьовують повідомлення, як на місце події направляють екіпажі поліції.

У ситуаційному центрі ГУНП діти із захопленням спостерігали за роботою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечне місто». Також тут їм випала нагода приміряти поліцейську форму та екіпірування.

Наостанок учні оглянули експонати у відомчому музеї, дізналися про історію правоохоронних органів, подякувавши за цікаву екскурсію та візит до поліції у книзі скарг та пропозицій.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews