Очільник Рівненщини зустрівся з генеральним директором ВАТ

05.10.2019 08:13   Автор : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Зустріч відбулася у Житомирі, метою якої був пошук шляхів відродження авторемзаводу.

Зустріч відбулася в рамках Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у Житомирі.

Очільник Рівненщини Віталій Коваль та Генеральний директор ВАТ «Мінський тракторний завод» Віталій Вовк обговорили потенціал Рівненського авторемзаводу.

На думку голови Рівненської ОДА, потужності авторемзаводу можуть бути задіяні для капітального ремонту та відновлення техніки мінського заводу.

«Ми шукаємо різні шляхи відродження Рівненського авторемзаводу. На днях уже була зустріч з представниками Міноборони та Укроборонпрому. Однак, продовжуємо працювати у цьому напрямку. Разом з  керівником великого білоруського підприємства, зокрема, розглянули можливість відкриття у Рівному їхнього сервісного центру», - ділиться планами Віталій Коваль.

Нагадаємо, у Житомирі проходить Другий форум регіонів України та Республіки Білорусь. Ключовим завданням заходу є налагодження торговельних зв'язків між регіонами двох країн. Рівненську делегацію на форумі очолили голова Рівненської ОДА Віталій Коваль і голова Рівненської облради Олександр Данильчук.

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews