Майже зимова погода: синоптикиня назвала дати сильного похолодання в Україні

05.10.2019 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Політолог інфо

На території України вихідними, 5 та 6 жовтня, та протягом наступного тижня буде холодна, майже зимова погода, нічна температура опуститься нижче нуля, йтимуть дощі, а подекуди пролітатиме мокрий сніг.

Про це повідомила відома українська синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. За її словами, у суботу все ще буде тепло на південному сході та сході країни – там передбачається до +20 градусів вдень. Проте в неділю таки похолодає до +12…+16.

“Вихідними і на початку наступного тижня в Україні буде холодно і навіть дуже холодно. Вдень +7…+12 градусів, вночі подекуди до нуля чи й до “мінусів”, періодичні дощі, а в понеділок на півночі та заході, там, де йтимуть опади, може пролітати мокрий сніг”, – написала Діденко.

Вона відзначила, що 5 жовтня дощі найбільш ймовірні в західних областях та на півночі. На Одещині, Миколаївщині, Херсощині, Дніпрі й районах аж до Харківщини опади будуть помірними та навіть сильними. У більшості центральних регіонів ймовірні лише локальні дощі, а на Донеччині очікується суха погода.

Читайте також:  Cтpaшнa paнкoвa звістка з фpoнтy: Пpeзuдeнт робuть вaжлuвy зaявy- в нoчi тpaпuлoсь нeпoпpaвнe

“У Києві вихідні потребуватимуть шапок, пуховиків, красивих високих чобіт чи товстих кросівок. Бо прохолодно, якщо не сказати холодно – до +11…+14 градусів вдень”, – додала синоптикиня.

За її словами, в столиці суттєві дощі малоймовірні, можна очікувати лише локальних.

“У понеділок, 7 жовтня, буде особливо холодно, вночі до невеликого морозу, вдень +5…+8 градусів! Вже бачу продавців обігрівачів у нових золотих товстелезних ланцюгах на шиї і перстенях з діамантами після цього похолодання. Не сумуйте, потепління ще буде. Обов‘язково”, – підсумувала Діденко.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Політолог інфо