Гриць Драпак знявся у новому кліпі «V.I.P Ternopil»

06.10.2019 22:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

«Гриць Драпак знявся у новому кліпі "V.I.P Ternopil". Чекайте на шедевр згодом. Фото Петро Воробець», - повідомляють у групі «Від Тарнополя до Тернополя» у Facebook.

Гриця Драпака з участю у кліпі мегапопулярного в Україні тернопільського колективу "V.I.P Ternopil" привітав у Facebook Петро Воробець:

«Вітаю Народного артиста України і дорого друга Григорія Мироновича Драпака з ще одним хорошим і важливим в його житті днем - до якого він готувався як завжди обдумано виважено та з розумінням важливості та відповідальності кроку - черговим днем зйомок Нового шедеврального кліпу славної команди VIP Ternopil», - пише Петро Воробець.

Зі світлин видно, що Гриць Драпак у кліпі, очевидно, зіграє роль нареченого, одним із його дружбів буде співак Олександр Алексєєв. А  «підставною нареченою» буде славнозвісний «Володька»! – це можна побачити на відео, яке оприлюднили у групі «VIP Тернопіль»:


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews