Пасажири шоковані жахливими умовами у популярному потязі, який курсує через Тернопіль

07.10.2019 09:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

У соцмережі Facebook тернополянин Тарас Ковальчук написав про жахливі умови у потязі «Київ-Трускавець», який курсує через Тернопіль і яким дуже часто їздять жителі міста до інших областей.

null

 

null

«Це купе в потязі Київ Трускавець, на початковій станції у Києві! Тобто вагон після прибирання, та у ньому ще ніхто не їхав. Вартість з Києва до Тернополя 423.22 грн, що також порушує нові правила національного банку. Це біля 17 евро! Тепер питання до знатоків, за 17 євро у яких умовах та куда можна добратись. Oleh Koshla куда можна долетіти за 17 євро? Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia де обіцяні реформи? Де якість?

P.S. На новорічні свята зараз купити в Україні квитки УЗ ми не можемо, але забронювати на політ за кордон залюбки. Кажете ми розвиваємо туризм?

P.P.S. Провідниця на вході у потяг, сказала що водійські права вже не ідентифікатором особи. Джерело такого рішення - якийсь пост у Фейсбуці - читайте!))))», - пише Тарас Ковальчук. Він також поділився світлинами купе, у якому їхав.

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews