Проєкт «БібліОстрів» одного із сіл Теребовлянщини претендує на грант від фонду «Відродження»

09.10.2019 12:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Проєкт «БібліОстрів» одного із сіл Теребовлянщини претендує на грант від фонду "Відродження". Ініціатори проєкту закликають голосувати за цей проект у Facebook.   

«БібліОстрів - проект громадської організації з Острівця, який вартує підтримати бодай невеликою сумою - щоб взамін отримати грант від фонду "Відродження" на втілення цікавої трансформації сільської бібліотеки у громаді. Клікайте, фондуйте, поширюйте на своїх сторінках!», - йдеться у повідомленні.  

Читайте також

День міста Теребовля 2019 (Відео)
В Теребовлянській громаді вперше в Україні відкрито медіа-центр громади (Фото, відео)

«БібліОстрів», кажуть ініціатори, це культурний і пізнавально-інформаційний  простір для мешканців села Острівець, Теребовлянської громади, що об’єднуються заради спільної мети – дати місцевим дітям і молоді яскраве та цікаве місце для спільночитань, ігор, майстер-класів, театралізацій, мультимедійної роботи, тощо, а також – згуртувати місцеву спільноту  в цілому.

Більше про проєкт читайте тут: https://biggggidea.com/project/bibliostriv/?fbclid=IwAR1UwP7cnlpklNy-ygur619RdGwv8fbuHfo1KUaCIiTTzpOsUlNu21lkS9w

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews