У Львові заарештували двох злодіїв-«квартирників»

09.10.2019 17:24   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Двоє львів’ян віком 34 та 35 років будуть утримуватися під вартою.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

Про це повідомили в середу, 9 жовтня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «В поліцію надійшла заява від 53-річної місцевої мешканки. За словами жінки, в період часу з 1 по 3 жовтня хтось проник в її квартиру, зламавши решітку та пошкодивши вікно. З помешкання зникли грошові кошти  та золоті вироби», пише - Щоденний Львів.

«Оперативники карного розшуку Головного управління Нацполіції у Львівській області спільно з працівниками Шевченківського відділу поліції впродовж кількох годин з’ясували особи зловмисників – двох львів’ян віком 34 та 35 років. За рішенням суду їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 156 000 та 190 000 гривень», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Чоловікам оголошено підозру у вчиненні злочину за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), якою передбачене позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Як з’ясувалося, вони причетні ще до однієї квартирної крадіжки», – повідомили також в обласному управлінні поліції.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів