ГУ Держгеокадастру у Рівненській області запрошує до участі у земельних торгах

10.10.2019 08:13   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

ГУ Держгеокадастру у Рівненській області реалізовано на електронних земельних торгах майже 1,7 тисяч гектарів землі сільськогосподарського призначення.

З початку року на електронних земельних торгах, організованих Головним управлінням Держгеокадастру у Рівненській області, продано права оренди на 84 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності площею 1695 га. В результаті проведення торгів загальна річна орендна плата зросла в 3 рази від стартової та становить 2,12 млн. грн.

У вересні місяці Головним управлінням заплановано провести на електронних земельних торгах продаж прав оренди на 34 земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності площею 491 га.

З переліком земельних ділянок, що виставленні на електронні земельні торги можна ознайомитись за посиланням.

Головне управління Держгеокадастру у Рівненській області запрошує громадян та інших сільськогосподарських товаровиробників взяти участь у земельних торгах у формі аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Рівненської області терміном на 7 років.

Відомості про земельні ділянки, а також інформацію про виконавця земельних торгів можна отримати на офіційному веб-сайті Держгеокадастру, за посиланнями які зазначено у таблиці. Також на офіційному веб-сайті Держгеокадастру можна переглянути місцезнаходження земельної ділянки на Публічній кадастровій карті та ознайомитися з документами і матеріалами на лот.

Для участі у земельних торгах необхідно за три робочі дні до дня проведення аукціону подати відповідному виконавцю земельних торгів заяву про участь у земельних торгах та сплатити реєстраційний та гарантійний внески.

За матеріалами ГУ Держгеокадастру у Рівненській області 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews