Про фінансові порушення рівнянам рекомендують повідомляти на «телефон довіри»

10.10.2019 11:13   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Управління Західного офісу Держаудитслужби у Рівненській області  повідомляє  про робот «телефону довіри»,  за яким громадяни протягом робочого дня можуть повідомляти про відомі їм випадки зловживань і фінансових порушень при витрачанні бюджетних коштів.

Отже, в т.ч. і при порушеннях у використанні державного чи комунального майна, повідомити компетентні органи можливо за номерами телефонів:

– (0362) 26-44-35 – Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області;

– (0322) 55-41-88 – Західний офіс Держаудитслужби (Львів);

– (044) 425-38-18 – Державна аудиторська служба України (Київ).

Окрім того,  поскаржитись на працівників Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області, вчинки яких мають ознаки корупційних дій,  можна упродовж робочого дня за номером (0362) 26-37-17.

Загалом, з початку 2019 року за вчинені фінансові порушення спеціалістами управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області до адміністративної відповідальності притягнуто 66 посадових осіб за порушення законодавства.

Правоохоронним органам передано для відповідного реагування матеріали 19 ревізій, розпочато 39 досудових розслідувань, вручено 7 письмових підозр у вчиненні кримінального правопорушення.

За результатами моніторингів закупівель попереджено порушень законодавства у сфері закупівель на загальну суму 84,4 млн грн, в тому числі, шляхом відміни торгів на 72 млн грн та розірвання договорів на 12,4 млн гривень.

Прес-служба Управління Західного офісу

Держаудитслужби у Рівненській області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews