У Тернополі змінили маршрути автобусів та тролейбусів

10.10.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, змінили рух автобусного маршруту №35, №36 та тролейбусного маршруту №1. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова, такі зміни буле внесені на проханням містян. Адже люд неодноразово зверталися з проханням додати ще одні тролейбусні маршрути, або ж змінити наявні.

«На прохання мешканців мікрорайону «Канада», відтепер на вул. Є.Коновальця заїжджатимуть комфортабельні автобуси маршруту №36, які далі курсуватимуть проспектом Злуки та вул. 15 квітня до вул. Р. Купчинського.Таким чином, тернополяни матимуть хороше автобусне сполучення з міськлікарнею №2 та центральним ринком», — пояснив міський голова Сергій Надал.

Також, змін зазнав маршрут тролейбуса №1 та комунальний автобус № 35. Таким чином, тролейбус № 1 їздитиме — «Ринок - вул. О. Довженка»; комунальний автобус № 35— «вул. Винниченка – ТРЦ «Подоляни», а комунальний автобус № 36 — «Міськлікарня №2—автовокзал».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews