У Тернополі продовжили «Червону туристичну лінію»

10.10.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі на Майдані Волі, 9 жовтня, висадили п'ятнадцять дерев породи «червонолистий клен» та трьох – «верба Матсудана».

Як зазначає міський голова, висадження нових дерев провели в рамках акції «Червона туристична лінія», яка утворилася зі сто одинадцять червонолистих кленів, висаджених від Привокзального майдану вздовж вул. В. Чорновола, бульвару Т. Шевченка та вул. Гетьмана П. Сагайдачного до парку ім. Т. Шевченка.

«Ці унікальні декоративні дерева висаджені на Майдані Волі, адже саме Майдан Волі є логічним продовженням вул. Гетьмана П. Сагайдачного та з’єднує центральну частину міста з парком ім. Т. Шевченка»,- пояснив Сергій Надал.

До слова, у місті висаджено понад 3500 одиниць дерев та 1000 одиниць чагарників, серед яких є рідкісні екзотичні дерева: катальпа, павловнія, платан, тюльпанове дерево, горобина скандинавська, слива Піссарді, гледичія, бундук, залізне дерево, береза чорна, гледичія колюча, золотий дощ альпійський, калина махрова та ін.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews