У Рівному відбувся тренінг «EU Talks»

11.10.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Під час тренінгу дискутували про розуміння та підтримку європейських цінностей.

Процеси європейської інтеграції та просування європейських цінностей вивчали на семінарі у Рівному.

Одноденний семінар «EU Talks» відбувся на базі Рівненського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації. У ньому взяли участь фахівці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Рівненщини.

На тренінгу-семінарі представники Міністерства інформаційної політики протестували рівень обізнаності учасників про процеси євроінтеграції. Спікери продемонстрували приклади комунікації євроінтеграційних процесів на регіональному рівні.

Слухачам донесли базову інформацію про ЄС та його цінності, пояснили суть євроінтеграційних процесів та їх зв’язок із реформами в країні.

«Щоб стати європейської країною, треба сповідувати європейські цінності такі, як демократія, людська гідність, свобода слова та права людини. У 2017 році одна із компаній зробила опитування і згідно нього - лише 53% українців підтримували євроінтеграцію в Україні. Тож важливо доносити до людей інформацію про Асоціацію між Україною та ЄС», - акцентувала комунікаційник кампанії «Прямуємо разом» Катерина Москаль.

Під час тренінгу відбулися дискусії про розуміння та підтримку європейських цінностей, досягнення євроінтеграційних реформ на Рівненщині.

Ініціатори проведення семінару – Міністерство інформаційної політики, громадська організація «Комунікація для змін». Співорганізатор – Рівненська ОДА та обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews