«Овочі, риба, м'ясо за дешевими цінами»: у Тернополі відбудеться ярмарок

11.10.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 12 жовтня о 8:00 годині, розпочнеться сільськогосподарський ярмарок. На чотирьох локаціях свою продукцію представлять сільськогосподарські товаровиробники, а також підприємства переробної та харчової промисловості районів області. Про це повідомляє прес-служба Тернопільської облдержадміністрації

Люди зможуть придбати крупи, цукор, борошно, хлібобулочні, макаронні та молочні вироби, овочі, фрукти, рибу, м’ясо, мед та ін. за доступними цінами. Як зазначають департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації, ярмарок відбудеться у декількох масивах Тернополя, а саме: на «Східному» – проспект Степана Бандери, 15 (майданчик перед центральним стадіоном), вул. Лесі Українки, 39 (магазин «Україночка»); на «Дружбі» - вул. Миру-Дружби (майданчик на перехресті); на «Сонячному» — вул. Л. Курбаса (майданчик біля ринку «Галицький»).


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews