Березнівські рятувальники врятували чоловіка

13.10.2019 14:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області

Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

12 жовтня о 18: 41 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Березне, вул. Котляревського.

До місця події було направлено черговий караул рятувальників 9-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що пожежа виникла у цегляному житловому будинку розміром 10 х 7 м. кв.

Внаслідок сильного задимлення вогнеборці працювали у апаратах захисту органів дихання та зору. Під час розвідки було виявлено та виведено на свіже повітря власника будинку 1974 року народження та передано працівникам швидкої медичної допомоги. На ліквідацію рятувальники відразу подали вогнегасячі засоби.

О 18:56 пожежу було локалізацію, а о 19:18 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено диван, речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни площею 4 м. кв. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області