Грабіжники отруїли львів’янина клофеліном

13.10.2019 15:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Патрульні затримали грабіжників, які пограбували чоловіка за допомогою клофеліну.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин
Поліціянти затримали на Львівщині викрадачів іномарок преміум-класу

Про це повідомили в п’ятницю, 11 жовтня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульні 2-го батальйону отримали сьогодні вночі виклик на вулицю Стару, де відбувся грабіж. Водій таксі став очевидцем того, як троє напали на чоловіка, який сидів на зупинці громадського транспорту», пише - Щоденний Львів.

«Потерпілого госпіталізувала бригада швидкої медичної допомоги. Зі слів медиків, його, ймовірно, отруїли клофеліном. Екіпажі патрульної поліції почали перевіряти прилеглі вулиці, сквери, нічні заклади та під‘їзди», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Один з інспекторів побачив на площі Різні групу осіб, які підходили за орієнтуванням. Їх зупинили та попросили показати, що вони мають при собі. В одного з чоловіків, в канцелярському пакеті виявили велику кількість грошей різних номіналів та в різних валютах. Те, звідки гроші, чоловік пояснити не зміг. Його перевірили в базі та встановили, що він вже був засуджений за розбій», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«На місце події викликали слідчих, які вилучили 25000 гривень, 265 доларів та 490 рублів. 34-річного чоловіка, в якого вилучили гроші, 36-річну жінку та ще одного чоловіка доставили до Галицького відділу поліції. Справою займаються слідчі», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів