На Рівненщині обговорили створення Національного центру лікування та сімейної реабілітації ветеранів

13.10.2019 16:43   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Ветеранський простір у Рівному на вулиці Гур’єва наразі потребує ремонту. Разом з тим, команда вже працює над його розбудовою, комплектацією команди фахівців.

Перспективу відкриття Національного центру лікування та сімейної реабілітації ветеранів обговорили Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда та голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

«Маємо спільну амбітну ціль - на базі госпіталю ветеранів війни в Клевані відкрити Національний центр лікування та сімейної реабілітації ветеранів. Працюємо над нормативним врегулюванням цього питання», - повідомила Оксана Коляда.

Після спілкування із очільником області, вона також зазначила, що Віталій Коваль добре інформований щодо ветеранської тематики в його регіоні. Під час зустрічі також обговорили питання відкриття Ветеранського простору, освітні програми для ветеранів, програми щодо забезпечення житлом та інші програми реінтеграції ветеранів.

«Домовились бути на прямому телефонному зв'язку із міністром. Від сьогодні Міністерство по-особливому підтримує Рівненщину, а наша область - їхні конструктивні ініціативи. Головне кінцевий результат - допомога людям», - відзначив Віталій Коваль.

Ветеранський простір у Рівному на вулиці Гур’єва наразі потребує ремонту. Разом з тим, команда вже працює над його розбудовою, комплектацією команди фахівців, які будуть працювати з ветеранами та членами їхніх родин. В планах Міністерства відкрити Ветеранські простори в кожній області, зробивши їх спільними майданчиками, де ветеран та його родичі зможуть отримати весь спектр послуг, сервісів та допомоги, якої потребують.

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews