Рівненський спідвеїст посів друге місце у змаганнях в Угорщині

14.10.2019 13:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ВСЕ Рівне

Рівняни виступили чудово: друге та четверте місця Левішина та Мельничука.

12 жовтня в угорському Надьхалаші пройшов спідвейний індивідуальний турнір за сіткою серії Гран-Прі «Florexim Kupa» за участю рівнян Марка Левішина, Станіслава Мельничука, Віталія Лисака та червоноградця Андрія Кобріна. Про це пише очільник «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня.

Суперниками наших гаревиків стали зірки європейського спідвею Якуб Ямруг, Станіслав Бужа, Ларс Скупіень та екс-рівнянин Віктор Трофімов мол. (усі Польща), Юріца Павліч (Хорватія), Денис Гізатуллін (Росія), Норберт Магоші та Роланд Ковач (усі Угорщина), а також Мікаель Хартель та Маріуш Хіллебрандт (усі Німеччина).

Для усіх без винятку спортсменів, окрім Юріци Павліча змагання проходили з перемінним успіхом. У заїздах перемагали представники різних країн, а дехто зазнав і важких падінь. Травму руки отримав срібний призер цьогорічного Золотого Шолому Польщі Якуб Ямруг, по одному мотоциклу, внаслідок падінь, втратили Ларс Скупіень та Віктор Трофімов мол. По завершенню 20-ти заїздів до півфіналів пробилася трійка українців, - Мельничук, Кобрін та Левішин, а до Великого фіналу зуміли пробитися Юріца Павліч, Марко Левішин, Станіслав Мельничук та Віктор Трофімов мол. Кобрін припинив боротьбу.

У фінальній суперечці не було сильних на лідера хорватського спідвею Юріцу Павліча, який із комплектом очок в основній серії та перемогами у півфіналі та фіналі став беззаперечним володарем «Florexim Kupa». Друге місце у фіналі виборов Марко Левішин, 2 кола обороняючись від атак Віктора Трофімова мол., а потім протягом двох кіл намагаючись наздогнати Юріцу. Трофімов мол. третій, Мельничук - поза подіумом (найкраща гонка для Станіслава за осінній період виступів).

У підсумку маємо чудовий виступ рівнян, - друге та четверте місце Левішина та Мельничука, лишень Віталію Лисаку потрібно якомога швидше відновити кондиції, втрачені через травму ноги, а також півфінал Кобріна.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне