Володимирецький будинок культури відремонтували

16.10.2019 17:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Ремонт відбувся вперше за 20 років.

Районний будинок культури у Володимирці не ремонтувався більше 20 років. Нині ж головна глядацька зала району сучасна та затишна.

«Старим кріслам було 30 років і вони своє уже відпрацювали. Я ще пам’ятаю, як у 80-х роках їх сюди привозили на заміну тодішнім дерев’яним, – згадує в.о. начальника відділу культури і туризму РДА Тетяна Гаврилюк. - А нещодавно їх замінили на нові та, що головне, зручні для глядачів».

На фото - старі сидіння  

На оновлення головної глядацької зали виділили 140 тисяч із бюджету Володимирецької селищної ради, а більш як 407 тисяч надійшло із субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку.

Також відремонтували й саме приміщення: зашпаклювали та пофарбували стіни, облаштували кімнату, яку можна використовувати як під час концертів, так і для організації дитячого дозвілля. На ці заходи виділили 209 тисяч гривень з районного бюджету.

На сьогодні ремонт глядацької зали практично завершений, проте в районі не зупиняються на досягнутому – у планах замінити старі вікна, облаштувати гардероб, розвивати дитячу студію «Скриня».

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews