«Освіта в розвагах»: у Тернополі черговий фестиваль

16.10.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі провели перший фестиваль едьютейнменту «Культурні пікніки». Під час якого, на декількох локаціях, містян ознайомлювали з діяльністю творчих студій.

«Культурні пікніки», окрім дітей, також відвідали багато дорослих. Вони мали змогу побувати на десятки майстер-класів, яскравих поетичних, танцювальних і музичних виступів, дефіле у народному вбранні та безліч інших цікавих презентацій, які створили незабутнє свято культури і мистецтва.

«Такий мистецький захід є надзвичайно потрібний для нашого міста сьогодні, адже під час нього усі охочі можуть більше дізнатися про галузі сучасного мистецтва, поспілкуватися з тернопільськими митцями та брати участь у різноманітних майстер-класах», — зазначив Сергій Надал.

До слова, «Культурні пікніки» є пілотним проєктом мистецького едьютейнменту (освіта в розвазі). Раніше такий захід проводили лише в Харкові. Цьогоріч, громадська організація «Центр науки Тернополя» за підтримки Програми «Створюємо інноваційний культурний продукт» Українського культурного фонду приймала захід у Тернополі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews