«До дня пам'яті Ігоря Пелиха»: у Тернополі відбудеться турнір «Кубок Сонця»

16.10.2019 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 19 жовтня, на двох спортивних майданчиках ТНЕУ, відбудеться грандіозний турнір «Кубок Сонця». Футбольний матч присвятили пам'яті відомого тернополянина, журналіста і шоумена Ігоря Пелиха.

Як зазначають організатори, змагання будуть проходити в один етап — ігри в групах та «PLAY OFF». Також, запрошують усіх взяти участь в турнірі, не важливо чи команди з міста, чи з області, чи з інших регіонів. Для того щоб поборотися за «Кубок Сонця» потрібно лише зареєструватися та мати заявки гравців звірених лікарем. Вік гравців від 16 до 60 років. У матчі гратимуть по 4 гравців, з кожної сторони, плюс воротар, кількість замін необмежена. Тривалість матчу становитиме — 2 тайми по 10 хвилин. Система проведення змагань визначається суддівською колегією.

Також, уже традиційно, між таймами будуть проводити конкурси, а саме розіграш призів, зокрема, від постійного спонсора Тернопільської пивоварні «Опілля».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews