У Львові перебуватимуть мощі апостола Андрія

16.10.2019 20:23   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

У середу, 20 жовтня, до храму Ікони Пресвятої Богородиці Всецариці ПЦУ на вулиці Пилипа Орлика, 1 привезуть частинку мощей святого апостола Андрія Первозванного.

Про це повідомили у вівторок, 15 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Мощі перебуватимуть у храмі упродовж тижня – до 27 жовтня. Упродовж тижня двері храму будуть відчинені щодня з 9.00 до 19.00-20.00», пише - Щоденний Львів.

«Мощовик має вигляд срібної стопи, у якій вміщено фрагменти мощей святого апостола Андрія. Святий Андрій Первозванний – перший учень, покликаний на апостольське служіння Христу», – зазначив настоятель храму Володимир Бачинський.

«20 жовтня з 9-ї години ранку мощі будуть виставлені до поклоніння. Божественна Літургія розпочнеться о 9.00, об 11.00 буде друга Божественна Літургія. О 18.00 цього дня буде служитися Акафіст Андрію Первозванному. Це реліквії з Греції, де власне і знаходяться мощі Андрія Первозванного. Однак цей мощовик весь час перебуватиме в Україні. Після 27 жовтня мощі доправлять до інших парафій», – розповів також священик.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів