«Віагра для мера» та «Дерева на дахах»: Олександр Вільчинський презентував свої перевидані книги

18.10.2019 11:43   Опубліковано : Максим Скасків
Джерело: TeNews

Презентація відбулася у книгарні «Є» у середу, 16 жовтня. Модератор зустрічі -  Юрій Матевощук. Послухати письменника прийшли шанувальники його творчості. Вільних місць майже не було. Обидві презентовані книги уже виходили друком, уже живуть своїм життям, як відзначив письменник. Цьогоріч їх перевидало видавництво «Богдан».

null

«Віагра для мера» - роман, що свого часу викликав добрячий ажіотаж серед читачів та чиновників, бо написаний на основі досвіду роботи письменника у Тернопільській міській раді, і персонажів намагалися впізнати. Сам Олександр Вільчинський стверджує, що сюжет вигаданий, хоч і на реальних подіях. Якби там не було, певний резонанс в суспільстві роман зробив.

- Думаю, якусь терапію у свідомості людей ця книжка провела, - сказав автор.

null

 

«Дерева на дахах» - роман про Тернопіль, мистецтво, алкоголь, дружбу і невикопану картоплю. Але головною мірою про те, що закохатися можна і у п’ятдесят. Автор порівнює: Якщо «Віагра…» на смак, як гірка пігулка, то «Дерева…» можу порівняти хіба що із зеленим чаєм без цукру.

null
 
В простій затишній обстановці Олександр Казимирович із задоволенням відповідав на запитання модератора та присутніх. А за найцікавіше запитання книга із автографом як приз була вручена читачці.

Максим Скасків


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews