Тернопіль заполонили чорні парасольки

18.10.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 18 жовтня, відбулася щорічна всесвітня акція «Walk for Freedom» (хода за свободу). Від Кооперативного коледжу і до Театрального майдану, де був облаштований інформаційний пункт, молодь пройшлася із чорним парасольками, які символізували захищеність людей. Також, учасники ходи мали бандани з іменами постраждалих від торгівлі людьми.

Організатором маршу виступив український осередок міжнародної громадської організації «А21 Україна», яка займається запобігання злочину, пов’язаних з торгівлею людьми, порятунком людей та реабілітацією потерпілих від торгівлі людьми.

«Цього року акція «WalkforFreedom» відбудеться у 18 містах України. У 17 містах вона пройде 18 жовтня, а 19 жовтня – в Києві […] Ми запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до акції, виразити свою соціальну позицію проти торгівлі людьми, пройтися маршем, роздати листівки, тому що ця проблема сьогодні є надзвичайно великою», – розповіла Юлія Саченко, директор ГО «А21 Україна»

Для тернополян така проблема є також не новою. Сьогодні, багато людей ризикують виїжджаючи нелегально за кордон. За два останніх роки, на Тернопільщині, уже зареєстрували 49 осіб, які постраждали від торгівлі. Якщо ж у вас утримають на роботі, відібрали документи чи не виплачують заробітну плату — не бійтесь звернутися ся за допомогою!

До  слова, сьогодні, бізнес людьми займає третє місце після торгівлею зброєю та наркотиками. Європа не є винятком!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews