У Тернополі стає безпечніше жити

Відкрили поліцейську станцію.

20.10.2019 10:43   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Оновлену поліцейську станцію «Центр» та зразковий кабінет дільничного офіцера поліції відкрили на проспекті Тараса Шевченка 29. Зробили це завдяки співпраці громадських організацій та органів місцевого самоврядування.

«Спільними зусиллями ми долучаємося до такого роду заходів, адже в рамках проекту «Безпечне місто» проведено чималу кількість навчальних заходів для дільничних офіцерів поліції та представників ОСББ. Загалом створено близько 5 «Сусідських варт», які почали якісно комунікувати як між собою, так і з представниками силових структур», – розповів представник коаліції ГО «Тернопільський центр реформ» Володимир Шевченко. 

Поліцейська станція працюватиме на постійній основі. Кабінети оснащенні всім необхідним. За словами заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Олега Ляховича, на ремонт поліцейських станцій Тернопільська об’єднана територіальна громада виділила близько 200 000 гривень. На наданий момент ремонтні роботи тривають на вулицях Малишка, Злуки та проспекті Степана Бандери.

Анастасія Квітковська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews