Триває Всеукраїнський конкурс: неповторні миті зберігають юні фотографи з Тернопільщини

20.10.2019 23:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Обласний заочний конкурс на кращу фотографію «Моя Україно!», приурочений Дню Українського козацтва, розпочав свою роботу 10 жовтня на базі Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді (ТОКЦНТТШУМ).

Наталя Попович, завідуюча відділом оргмасової роботи: "На конкурс представлено 154 світлин із Бережанського, Бучацького, Гусятинського, Заліщицького, Збаразького, Зборівського, Кременецького, Чортківського районів, Комунального закладу Тернопільської міської ради "Станція юних техніків" та ТОКЦНТТШУМ.

Конкурсанти демонструють у своїх роботах власну творчу неповторність. Традиція фотографувати існує у світі вже тривалий час. Але перехід від плівки до цифрової камери суттєво змінив те, навіщо ми фотографуємо і що робимо зі знімками. Сьогодні роль фотографії змістилася від збереження важливих подій до спілкування з друзями, створення власного іміджу та зміцнення соціальних зв'язків." 

Конкурс триває в усіх областях України. Переможці обласних конкурсів приймуть участь у фіналі, який відбудеться у Києві.

Олена Мудра

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Наталя Попович


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews