У Квасилові з'явилися два абрикосові двори

21.10.2019 07:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ТРК «Ритм»

Акцію «Зроби свій двір зеленим!» планують продовжити наступного року.

null

Слідом за вишневим (Молодіжна, 48) та яблуневим (Молодіжна, 46) у Квасилові з’явилися і два абрикосових двори. Мова про подвір’я дев’ятиповерхових будинків по вулиці Молодіжній, 34 та 44, де вчора, 19 жовтня, відбулася акція з висадки фруктових дерев «Зроби свій двір зеленим!», організована громадською організацією «Новий Квасилів».

Як повідомляє прес-служба громадської організації «Новий Квасилів», жителі двох багатоповерхівок, а також інші квасилівчани, які відгукнулися на заклик посадити своє дерево, вийшли на вулицю і за кілька годин висадили двадцять молодих абрикосів сортів «Фелпс» та «Запорожець», закуплених та підготовлених завчасно головою правління громадської організації «Новий Квасилів» Павлом Дутком. Люди розраховують, що дерева проживуться, зроблять повітря навколо чистішим, а вже за п’ять років – дадуть перші плоди.

Організатор акції «Зроби свій двір зеленим!» Павло Дутко нагадав, що подібна висадка фруктових дерев відбулася цього року вже вдруге і анонсував у майбутньому проведення таких же заходів і в інших дворах дев’ятиповерхових будинків Квасилова:

«Як пам’ятаєте, на початку квітня ми, разом з жителями, висаджували яблуні у дворі будинку по вулиці Молодіжній, 46. Мені дуже приємно, що усі без винятку наші саджанці прижилися і вже за місяць вкрилися листочками. Це свідчить про те, що ми садили їх за правильною технологією і добре доглядали. Тепер черга дійшла і до дворів будинків по Молодіжній, 34 та 44, мешканці яких захотіли, щоб у них росли саме абрикоси. Тож дякую усім тим квасилівчанам, які не проходили повз, а свідомо нам допомагали, роблячи комфортнішим громадський простір, у якому щодня знаходяться.

На цьому ми зупинятися не збираємося і вже в наступному році плануємо продовження акції «Зроби свій двір зеленим!» у дворах суміжних будинків по вулиці Молодіжній, 36 та 38, а також 40 та 42».

За матеріалами https://ritm.tv 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТРК «Ритм»